Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Actividades y Agenda
 • Escuchar contenido
 • Imprimir la página
 • Enviar a un amigo
 • Suscribirse al RSS de la página
 • Compartir en Facebook
 • Compartir en Twitter
 • Compartir en Linkedin

Brindis de Su Alteza Real el Príncipe de Asturias y de Girona en la inauguración de la nueva sede corporativa de la empres “Puig”

Barcelona, 7 de abril de 2014, 07.04.2014

Es compleixen cent anys d'una empresa que va donar els seus primers passos com a distribuïdor local de cosmètics i que avui s´ha convertit en una multinacional de referència en el sector a nivell mundial. Una veritable mostra d’esforç, d'estima per una idea i una vocació, de fidelitat a una tradició amb sòlides arrels familiars, i de visió estratègica al voltant un projecte empresarial. Un exemple del millor esperit emprenedor i empresarial català que sap coordinar eficàcia, resultats i servei al consumidor, i compromís amb la societat.

La superació de la conjuntura econòmica, encara difí-cil, per la que travessa el nostre país troba en la trajectòria de Puig una bona font d'inspiració. Aquesta companyia va néixer i  va forjar-se a partir de l'excel•lència, la creativitat i la innovació, característiques que, junt a la emprenedoria, avui es reconeixen fonamentals pel desenvolupament empresarial en qualsevol àmbit i sector. Des d'aquesta sòlida base, Puig va assumir aviat la importància de obrir-se al món, d'internacionalitzar-se, i a partir de finals dels anys cinquanta va començar la seva expansió per diversos països.

Aquest camí és justament el que han seguit altres grans empreses espanyoles —de les més punteres— i el que s' esforcen per emprendre cada cop més empreses petites i mitjanes del nostre país. És una via que hem de recolzar amb fermesa perquè la internacionalització és clau per la superació de la crisi i, més enllà, representa una pauta d'expansió i de progrés essencial per qualsevol negoci en el món actual cada cop més globalitzat.

He esmentat la tradició i les bases familiars que estan darrera de Puig. Efectivament, fa un segle, Antoni Puig Castelló  va crear aquesta empresa plena de futur i avui, cent anys desprès, Marc Puig Guasch i Manuel Puig Rocha -President i Vicepresident respectivament-, així com tota la família Puig, ens han rebut per fer-nos partícips d'aquesta història d'èxits que ens omple d'admiració i d'alegria. Els dono l'enhorabona a tots ells i a tots aquells que han fet possible el que en l'actualitat és aquesta empresa.

"...Puig es un orgullo para Barcelona, para l’Hospitalet, para Cataluña como lo es también para toda España. Es un ejemplo de los mejores valores empresariales que desde Cataluña y del conjunto de España queremos y podemos proyectar al mundo. ..."

Señoras y señores,

La inauguración de la nueva sede corporativa de Puig —esta magnífica Torre Puig, exponente de la excelencia de la mejor arquitectura española representada aquí por Rafael Moneo— simboliza muy bien, en esta gran ciudad que es Hospitalet, lo que esta compañía ha sido en el pasado y lo que será en el futuro. Este acto nos invita, en fin, a reconocer una larga historia empresarial de trabajo y de éxito, y, al mismo tiempo, a celebrar la nueva etapa más internacionalizada y llena de logros y esperanzas en la que ya se encuentra.

Puig es un orgullo para Barcelona, para l’Hospitalet, para Cataluña como lo es también para toda España. Es un ejemplo de los mejores valores empresariales que desde Cataluña y del conjunto de España queremos y podemos proyectar al mundo. Gracias por ello ,por lograrlo y por apostar por ese futuro brillante y esperanzador que juntos podemos lograr.

Por ello, con nuestra felicitación más afectuosa y llena de admiración en su primer centenario, animo a todos a brindar por esta empresa  que es muestra de dinamismo y calidad, que lleva la mejor imagen de Cataluña y de España por todo el mundo y que nos da muy buenas razones para ser optimistas con la plena superación de la crisis y el continuo progreso de nuestra economía.

Brindemos pues por Puig; por la familia que representa; y por los miles de trabajadores y directivos que la sostienen todos los días.

Felicitats, per molts anys y moltas graçies.

Volver a Discursos
 • Escuchar contenido
 • Imprimir la página
 • Enviar a un amigo
 • Suscribirse al RSS de la página
 • Compartir en Facebook
 • Compartir en Twitter
 • Compartir en Linkedin